Heippa! Kiva jos eksyit tänne! :) Innostuin SNY-ajatuksesta niin paljon, että päätin tehdä itselleni blogin sitä varten. Uudelle kierrokselle pääsee vasta elokuussa, mutta tässä kesän aikan saan muokattua blogiani hyvin sitä varten. Halusin myös paikan, johon voin laittaa kuvat tekemistäni töistä. Ja jos joku muu haluaa kuviani katsella, niin sehän on vain plussaa!

Vuosia sitten tein muutamia sukkia ja muuta pientä, sitten taas oli pitkään taukoa ja nyt muutaman kuukauden ajan olen taas neulonut ja virkannut innolla. Mutta edelleen on välillä taukoja ja valmiiksi saamani työt ovat hyvin pieniä. Lankoja on tullut hamstrattua paljon ja ideoita löytyy, mutta ehkä vähän arastelen aloittaa suurta työtä. Tällä hetkellä kesken on raidalliset sukat, toinen valmiina ja toinen pitäisi aloittaa. Ei ehkä kiinnostavin työ näin kesän kynnyksellä...! :D Sitten on virkattu matto, jota olen tehnyt noin puolet. Tosin en ole varma, teenkö siitä ihan niin ison kuin ohjeessa on, mutta katsotaan. Se tulee kissoille aluseksi, niin pienempikin riittänee. :)

Katsotaan mihin rahkeeni riittävät tämän blogin suhteen, ainakin niitä kuvia töistäni tänne ilmestyy jos ei kirjoituksia niinkään paljon! Tervetuloa mukaan!