Huomasin kirjaston kirjoissa olevan huomenna viimeisen palautuspäivän, joten kiireesti uusin ne. Samalla huomasin osan lainassa olevista kirjoista myös olevan pian palautettava, joten päätin selailla niitä lisää. Kaikkia olin kyllä lueskellut heti lainattua, mutta mitään erikoista ei ollut tarttunut mieleen. Yksi kirjoista oli leivontakirja, muut virkkaus- tai neulontakirjoja. Niin ja yksi helmityökirja. Yhdestä virkkauskirjasta, Trendikkäät virkkausmallit, löysin yhden kivan verkkokassin ohjeen. Päätin kokeilla sitä. Kirjan mukaan sopivaa lankaakin olisi ollut, Novitan Mamboa, mutta olen ajatellut siitä tehdä itselleni neuleen. Päätin kokeilla Novitan Flip Flopia. Aiemmin olin siitä yrittänyt virkata, mutta en oikein tykännyt. Langan säikeet tahtoivat erkaantua virkatessa. Alun sai aloittaa taas kerran uudestaan, mutta sitten lähti sujumaan joten kuten. Pitäisi myös keksiä joku kiva työ, minkä voisi ottaa matkalle mukaan. Viikon päästä pitäisi lähteä Bulgariaan! Cool En oikein vielä tiedä, minkä ottaisi. Koneessa saa ilmeisesti neuloa bambupuikoilla? Pitää vielä varmistaa tuo.

Tänään oli myös eka lomapäiväni ja masennus meinasi vallata mielen! Kumma juttu. Ei olisi jaksanut tehdä mitään, jopa saunassa käynti otti voimille... Eiköhän se tästä kuitenkin, hiukan olo parani ainakin, kun jaksoin tuon kassin aloittaa. Tässä vielä kuva tämän hetken langoistani:

1306180449_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lähinnä Novitan lankoja, mutta myös jotain ulkolaisia. Osa keristä on vuosien takaa. Villaa, villasekoitetta, puuvillaa, keinokuitua, bambua, alpakkaa, mohairia... Valinnan varaa löytyy, kun vaan tosiaan keksisi mitä kaikesta tekisi. Ainakin sukkia olisi tarkoitus tehdä useammat! Pitää jatkossa katsoa ohje ja ostaa vasta sen mukaan lankoja. Satunnaisesti kun ostelee, on vain kerä tai pari kutakin, eikä voi tehdä mitään isompaa. Edes samaa laatua ei ole montaa kerää välttämättä... Mutta kun ne värit on niin ihania, jotain aina tarttuu mukaan! Hymy