Yritin jo eilen aloittaa uutta työtä, mutta en päässyt (taaskaan) koneelle tulostamaan ohjeita, joten se jäi tälle päivälle. Isäntä siirtyi XBoxille pelaamaan, joten sain koneen ainakin täksi iltapäiväksi. :) Tulostin kerralla useamman ohjeen, jotta uuden työn aloittaminen ei olisi ohjeen puutteesta ainakaan kiinni. Huomenna ja viikonloppuna on pakko aloittaa uusi työ joka päivä, ettei vaan tule kiire loppua kohden!

Tämän päivän työksi valikoitui tiskirätti bambulangasta, ensimmäinen rättini! Tämän teen Novitan ohjeella. Saa nähdä, pitääkö tehdä useampi, jos tähän ei mene tarpeeksi lankaa. Sittenhän sen näkee. Lanka oli varsinkin alussa todella hankalaa käsitellä, kun se erottui ihan mahdottomasti. Kuitenkaan ei kovin suurta koukkuakaan voinut ottaa, että rätistä tulisi edes joten kuten käsiteltävä. Toisaalta olen lukenut, että rätin onkin hyvä olla ilmava, jotta se kuivuu nopeasti. Tämä on taas tämmöinen harjoitelma, että jos ei onnistu täysin niin ei haittaa. Omassa käytössä menee kuitenkin mainiosti ja pääsenpä kokeilemaan itse tehtyä rättiä. Ehkä jatkossa voisi olla kiva lahjaidea, jos onnistun tekemään siedettävän näköisiä. :) Heti tulee muutama ihminen mieleen, joille voisin rätin antaa...

Ajattelin ottaa kuvan aloitetuista töistä yhdessä, kun niitä on useampi. Nyt olisi neljä, jos huomenna saisin kuvankin otettua. Ja tietenkin huomenna olisi tarkoitus olla jo viisi kuvattavaa!