Kotiuduimme matkalta tämän päivän puolella kahden aikaan yöllä. Reissu oli oikein onnistunut ja mukava. Lämmin sää jatkuu ihanasti koto-Suomessakin! :)

KYH mielessä ja muutenkin mukavaksi ajankuluksi altaalla/rannalla otin Kukkaketoa ja Raitaa mukaan tarkoituksena neuloa kahdet sukat. Toiset sain tehtyä, mutta kuva vielä odottaa ottajaansa. Tässä pieni maistiainen kuitenkin (hotellin allas takana):

1307554650_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koneessa en sitten neulonut, vaikka ainakin Suomen päässä kiellettiin vain metalliset puikot. Bulgariassa sitten lukikin vain knitting needles. Eipä lentokaan kestä kuin vajaat kolme tuntia, joten ei siinä varsinaisesti aika pitkäksi tullut. Kutominen oli kyllä todella hyvää ajankulua aurinkoa ottaessa, oikein onnittelin itseäni! Ainoastaan hankaluuksia tuotti välillä aurinkorasvan lisääminen, joka meinasi tahmata työtä. Ja villa tuoksahti aika vahvasti langasta lämmön/kosteuden vaikutuksesta. :) Sain osakseni useita ihmetteleviä katseita, kukaan ulkomaalainen ei tosin sanonut mitään. Yksi suomalainen hotellikaveri vain totesi, että on hyvä neuloa sukat jos vaikka tulee vilu reissussa. ;) Erityisen hauska oli yksi pieni poika rannalla. Hän oli perheensä kanssa muutama tuolirivi meidän takana ja haki kastelukannulla vettä merestä. Useamman kerran hän oikein pysähtyi viereeni katsomaan, mitä teen. En tiedä sitten, kysyikö äidiltään. Taisivat olla venäläisiä. En tiedä miten paljon siellä on tapana kutoa...

Sain jo ennen matkaa valmiiksi yllättävän pitkäaikaisen projektini kolmen eri värin raidalliset sukat. Sain ne kuitenkin vasta tänään kuvattua. Pidin ideaa hyvänä, helppo laskematta tehdä samanlaiset sukat raidoista katsomalla. Niin olikin, mutta en oikein tykännyt jatkuvasti toisiinsa kiertyvistä lankakeristä. Enkä oikein tiedä valmiissa sukissa, onko väriyhdistelmä sittenkään niin hyvä, kuin alussa tuntui. No itselle tuli kotikäyttöön, joten ei niin väliä vaikkei täydelliset olekaan. :) En taida ihan heti ruveta toisia tekemään samalla lailla kolmesta eri kerästä kuitenkaan... Onneksi on kerä Raitaa odottamassa!

Otin kuvan parvekkeella, kun en muka jaksanut mennä kunnolla ulos kuvaamaan. Ihana päivä tänään kyllä!

1307554778_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työ: raidalliset sukat (41)

Lanka: Novita 7-veljestä

Puikot: 3

Tehty: kevät 2011

Menekki: 125 g

Ohje: ko. langan vyöte

Kenelle: itselle

Jaahas, KYH ilmoittautuminen päättyi näköjään matkamme aikana. En huomioinut sitä tarpeeksi ajoissa, mutta eipä mun hullutteluun virallinen osallistuminen varsinaisesti vaikuta. Aion hullutella omaksi ilokseni sitten vain! Ja ehkä jokusen lukijankin. :) Mietinkin jo, miten saan aloitettua tarvittavat projektit, kun puikkoja ja koukkuja on aika vähän kuitenkin. Ja sunnitelmani mukaan monet tehdään saman koon välineillä. Koukun kanssa onnistuu toki mainiosti, mutta puikkojen kanssa (esim. sukat) on jo hankalampaa. No saa nähdä nyt miten käy... Ja Elisa ilmoitti uudesta haasteesta, Kesäyöstä Jouluyöhön eli aatosta aattoon, joka vaikuttaa myös mielenkiintoiselta. Aikaa valmistaa työt on vain enemmän. Katsotaan, josko siihen saisin ilmoittauduttua kunnolla... :)