Ystävien kanssa oleilu on vienyt pari päivää/iltaa, joten sain vasta tänään käytyä käsitöiden kimppuun. Ja uusi aloitus lähti taas käyntiin! Varsin ihanilta vaikuttavat rusettitossut pääsivät puikoille. Suositeltua lankaa ei ollut, mutta kokeillaan Seiska Veikasta millaiset tulee.

Olen ajatellut tehdä vaikka useammat samanlaiset, jos jostain syystä joku työ jää alle sen "vaaditun" 50 g. Ettei siitä sitten jää kiinni. :)

Kävin tänään Citymarketissa katsomassa mahdollisesti tulleita uutuuslankoja. Ja olihan siellä! :) Tosi nättejä, kuten kuvistakin oli saattanut päätellä. Mutta järkytyin syvästi hinnoista! Erityisesti pomppasi Raidan hinta 7,75 euroa!! En toki muistanut tarkasti, mitä olin siitä joskus maksanut, mutta tuo tuntui hurjalta. Kotona katsoin sitten netistä ja pikaisella hintavertailulla selvisi Prisman hinnaksi 7,50 € kun nettikaupoista ko. lankaa sai noin 6,50 - 6,90 € hinnalla! Halvin oli jopa 5 €! Huh-huh, onneksi en ostanut, vaikka uusi puna-lila kovasti kutkuttikin. Pitääpä netistä tilata jossain vaiheessa, tai oikeastaan tilasinkin jo tuota vitosen kerää... Vaikkei pitänyt... :/