Eilen aloitin kotitossut. En ollut lukenut näköjään ohjetta tarkkaan, kun yllätyksekseni huomasin, että tossut tehdään kaksinkertaisella langalla. Ensin epäilytti, että langat karkaavat, mutta ihmeen hyvin se sujui kuitenkin. Lanka oli mukavaa neuloa ja puikot sopivat. Ohjeen mukainen koko on itselleni liian pieni, mutta saa nähdä millaiset tossut saan aikaan. Annan pois jos eivät itselle sovi.

Valmiiksi sain sydän-tiskirätin! :) Jes, eka valmis KyJy-työ. Rätti oli erittäin mukava tehdä, lanka oli ihan mahtava ja malli kiinnostava mutta kuitenkin helppo. Suosittelen erittäin lämpimästi! Sivustolta löytyy vaikka mitä muitakin ohjeita.

1310389249_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työ: Tiskirätti KyJy 4/1

Lanka: Sirdar Snuggly Baby Bamboo DK

Puikot: 3

Tehty: 2.-8.7.

Menekki: 44 g

Ohje: Täältä

Kenelle: itselle

Lanka oli turhan "hyvää" rättiin, mutta ei ollut oikein muutakaan bambulankaa ja halusin kokeilla rätin tekoa. Oli kyllä niin ihana lanka, että jotain muutakin mukavaa siitä vielä teen! :) Ohjesivulla on paljon erilaisia rättejä, joten sieltä löytää varmasti mieluisan mallin, jos tämä ei miellytä. Rättiin on tullut kuvassa ristikko, kun siinä päällä oli sellainen ristikkokuvioinen laatikko... :( Taitaa muuten olla eka työni, johon ei tullut virhettä, jee!! :D