Olin lähdössä kaupungissa käymään ja matkalla pysähdyin ottamaan postin. Ja siellä olikin mukava yllätys eli Salaisen ystäväni lähettämä paketti! Jee! :) Paketti oli tälläkin kertaa niin hyvin teipattu ympäriinsä, etten olisi saanut sitä heti auki. Jouduin siis odottamaan mieheni hakemisen ja kaupassa käynnin sekä kotiin ajamisen ajan. Sitten avaamaan! Ja kuinka ihania juttuja paketista löytyikään! :) Katsokaapa:

1319833657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- 2 kerää paksua ja värikästä, pehmoista lankaa

- sydänheijastin

- Myssyjä ja asusteita -lehti

- kissakortti

- virkattu liina

Vau! Kuinka sattuikaan, huomasin tuon lehden juuri siellä kaupassa käydessämme, mutta en ostanut! :) Hyvä SNY! Tosi kiva lehti olikin, monta nättiä ja ihanaa mallia löysin heti ensimmäisellä katselulla. Tänään juuri palelin niin kovin, että ajattelin seuraavan työn olevan jonkunlainen hartialämmitin. Tuosta lehdestä löytyi parikin kivaa mallia, jotka voisi toteuttaa! :) Lanka oli minullekin uusi tuttavuus, tuntuu tosi pehmeältä kädessä. Voisi hyvinkin muotoutua kaulaliinaksi. Myös pipo tuli mieleen. :)

Kirjoitit kortissa, että en haluaisi paksua lankaa. Hmm, piti oikein kaivaa ilmoittautumislomake esiin, olinko tosiaan sanonut noin? Olin kyllä kirjoittanut, että tykkään noin 3-5 kokoisilla puikoilla tehdä, mutta en mielestäni paksua lankaa moittinut. Sanotaan se nyt tässä vielä selvennyksenä, että viime aikoina olen tehnyt paljon juuri em. kokoisilla puikoilla töitä, mutta isot puikot käyvät todella hyvin myös, kuten paksu lanka. :) Niistä saa niin nopeasti ja helposti valmista! Novitan uudessa lehdessä oli paljon paksun langan ja isojen puikkojen töitä, jotka kiinnostivat. Mutta pääasia on, että tykkäsin langasta eli osuit oikeaan, vaikka epäilit itseäsi hieman! :)

Heijastin oli suloinen, pidän sydämistä. Olen intohimoinen heijastimen käyttäjä ja yritän saada kaikki muutkin niitä käyttämään. Autoilijana on todella kurjaa, kun ihmiset eivät käytä heijastimia eivätkä sitten näy juurikaan kulkiessaan hämärällä ja pimeässä. :( Vaikka minulla keräilijänä melkoinen heijastinvalikoima jo onkin, niin aina mahtuu lisää. Hyvä valinta tämäkin siis! Kortti oli myös söpö, oikeastaan molemmat kissat muistuttavat paljon omaa kissaani Santeria. :)

Mutta sitten! Tuo upea, kaunis liina! Voi että ystäväni, miten olet tämmöisen ihanuuden raskinut lähettää!? Jos itse joskus jaksaisin virkata näin ohuella langalla näin ison liinan, en ikinä raskisi antaa sitä pois! Todella nätti liina, kiitos oikein paljon! Löytää varmasti paikkansa pöydältäni ihailtavana. :) Tässä vielä erikseen kuva liinasta:

1319833881_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli kaikkiaan oikein mahtava paketti, hyvin olivat valinnat osuneet nappiin! Suurkiitos ystäväni! :)

Muuten, olen tilannut myös Moda-lehden SNY-kierrokselle ilmoittautumisen jälkeen. Ei sillä, että aikoisit sitä lähettää, mutta varmuuden vuoksi ajattelin ilmoittaa, kun olet lehtiä kuitenkin lähettänyt. :)

Koska olen ensimmäistä kertaa mukana tässä, en oikein osannut täyttää ilmoittautumislomakkeeseen mitään vaatimuksia. Olen avoimella mielellä ja otan ilolla vastaan, mitä saan. Vai ehkä juuri se aiheuttikin Sinulle päättämisvaikeuksia, kun en järjestelmällisesti ilmoittanut, mitä haluan? :D Tarkoitukseni on ollut tehdä kunnollinen inventaario käsityötarvikkeistani, että voisin kertoa Sinulle mitä ehkä tarvitsisin. Niin saisit vähän vinkkiä. Mutta lähes kaikki puikot ovat kiinni pahasti keskeneräisissä KyJy-töissä ja on ollut hankalaa inventoida tavaroitani... Lupaankin tässä katsoa tavarani läpi mahdollisimman pian! :)

Sitten vielä vähän muuta asiaa. Näin jo eläkkeelle jääneen työkaverini kaupassa ja puhuimme kädestäni. Hän sanoi, että sairaalaan kannattaa ehdottomasti soittaa ja kysellä leikkaukseen pääsystä, muuten kestää varmasti vielä pitkään. Hänellä se oli kuulemma auttanut. Katsoinkin sieltä tullutta kirjettä eilen, mutta en muistanut tänään vielä soittaa. Sinne kun sai soittaa vain muutaman tunnin ajan aamulla. Nyt hyvät muistutukset kännykkään ja heti maanantaina soittoa! Jospa asia vaikka etenisi. Sairaslomani päättyy maanantaina, mutta en pysty vieläkään menemään töihin. Jouduin tosiaan mieheni hakemaan kaupungista ja jo lyhyen ajomatkan jälkeen kättäni rupesi särkemään niin kovin, että loppumatka oli todella tuskaa. :( En ole muuten ajanut tässä kahden kuukauden aikana yhtään, eikä näköjään ole mahdollistakaan. Vähän aikaa oli vähän parempi, nyt taas on kolmisen päivää särkenyt. :( Muutaman rivin olen toisinaan koittanut neuloa, mutta sitä seuraava viiltävä tuska on kamala. Ei tämä odottamalla mene näköjään yhtään paremmaksi.