Lähdimme miehen kanssa asioille tänään ja täpötäydestä postilaatikosta löytyi myös pakettikortti. Sain samalla reissulla paketin myös noudettua, mutta avaamaan pääsin vasta nyt illalla kotona. Ja kyllä kannatti odottaa! :) Olin siis osallistunut Vaihtobaarin Syksyinen kierrätyskaveri -vaihtoon. Paperin alta paljastui:

1317920329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Hurmaavat huivit -kirja

- Elokuva Houkutus

- Elokuva 1408

- Kissamagneetti

- Bart Simpson -figuuri

- 2 kerää Novitan ihanaa vaaleanpunaista Teddy-lankaa!

- sekä Hello Kitty -paperille kirjoitettu kirje

 

Aivan ihastuttava paketti!! <3 <3 Olen lainannut ko. kirjan kirjastosta, joten oli siinä mielessä tuttu. Tykkäsin! Laina-aika vain on niin lyhyt, ettei ehdi kaikkia mieluisia millään toteuttaa. Nyt ehtii! :) Houkutus on muistaakseni kokonaan näkemättä, mutta 1408 Kingin kirjaan perustuvana on toki kokoelmissani. :) Todella hyvä elokuva, eikä yhtään haittaa tuplakappale. Tiedän kyllä ystävän, jolle sen voin antaa lahjaksi. Kissamagneetti on tosi suloinen! :) Bart-figuuria nauroin ääneen, miten olit tämänkin löytänyt! :) Ja lanka, voi ihanuus! <3 Väri on täydellinen ja lankakin on ihan uusi tuttavuus, olenhan vasta vähän aikaa neulonut taas aktiivisesti. Niin pehmoista ja kaunista, varmasti löydän sille käyttöä. Ja vielä Kitty-kirjekin pisteenä iin päällä! :)

Tämän ihanuuden lähettäjäksi paljastui Bucky (Buckyn Bloggailut). Olit kyllä todellakin käynyt katsomassa blogiani, niin oli "miun maun mukkaan" koottu paketti. Kiitos oikein paljon kierrätyskaverilleni! <3

 

Harmaa villasukka-blogissa oli minulle tunnustus. Kiva juttu, en ole näitä vielä saanutkaan! :) Kiitos Harmis!

1317921848_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tunnustuksen saajan pitää tehdä seuraavaa:

 

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.

2. Antaa tunnustus kahdeksalle blokkaajalle. 

3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

 

Tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville:

AnniTannin elämää

Buckyn Bloggailut

Elisan sivut

Kätevän emännän tekeleet

Lentävän Langat

Liinamaijan käsityöt

Miian käsityöt

Naukuvat lankakerät

 

Ja sitten ne kahdeksan satunnaista asiaa minusta...

1. Viime viikkoina liian paljon aikaa on kulunut The Sims 3 -pelin parissa. Kun 9 vuotta sitten tutustuin mieheeni, hän pelasi toisinaan tietokoneella ja kysyin kerran, olisiko minulle jotain peliä. Hän mietti hetken ja kaivoi sitten The Sims -pelin esiin. Jäin saman tien täydellisesti koukkuun. Jos et tunne peliä, se on virtuaalinen nukkekoti. Tuo "ykkönen" oli silloin siis ainoa julkaistu ja sitäkin tykkäsin pelata paljon. Olen kasvanut Simsin mukana, ostanut kaikki pelit ja lisäosat. Nyt uusimmista on muutama kamasetti ostamatta, mutta eiköhän nekin tule hankittua jossain välissä. Välillä saattaa olla vuosikin väliä, etten pelaa yhtään. Sitten taas saan innostuksen, enkä muuta tekisikään. Hullua ehkä, mutta jostain syystä erittäin koukuttava peli. :) Muuten pelaan todella vähän.

2. Käyn kirjastossa aika harvoin. Kirjojen palauttaminen on myöhästynyt muutaman kerran, vaikka uusiminen on superhelppoa netin kautta. Olen kuitenkin kiltisti maksanut maksut! Tällä hetkellä on lainassa 5 kirjaa, jotka olen uusinut nyt 4 kertaa... :/ Nyt aion ne kyllä palauttaa, lupaan!

3. Aikanaan, kun ensimmäinen Harry Potter -kirja ilmestyi, väheksyin sitä kovasti ja vannoin, etten aio itse koskaan lukea yhtään HP-kirjaa. Yllätyksekseni isäni oli ostanut kirjan, joten olihan se pakko sitten lukea. Jäin siihenkin välittömästi koukkuun, todella viihdyttävää luettavaa! Luin kirjaa työmatkoilla junassa ja monta kertaa oli vaikeaa olla räkättämättä täysiä ääneen. :D Olen lukenut kaikki kirjat, osan englanniksikin ja katsonut elokuvat. Paitsi uusimman! En voi käsittää, miksi se on jäänyt katsomatta. Olen tietenkin odottanut elokuvia kuin kuuta nousevaa ja käynyt heti katsomassa, kun ovat tulleet esitykseen. Paitsi nyt. Mieheni on vieläpä monta kertaa sanonut, että mennään, mutta ei. En tiedä, meneekö se edes enää missään... Olen hiljaa itsekseni pähkäillyt, että se on jäänyt ehkä siksi, etten halua sen loppuvan. Viimeinen elokuva eli lopullinen piste upealle saagalle. :(

4. Kuten ehkä muutamasta edellisestäkin kohdasta saattoi päätellä, olen helposti innostuva. Niin käsitöidenkin suhteen. Ja melkein minkä vaan suhteen. Esim. helmityöt. Kun noin vuosi sitten innostuin helmitöistä, tein useamman korun ihan itse opiskellen. Kahlasin netissä helmitarpeita myyviä kauppoja silmä kovana ja tilasin valtavat kasat helmiä ja tarvikkeita. Nyt ne(kin...) lojuvat laatikossa, enkä ole sen innostuksen jälkeen juuri koskenut. Lisää olen ikävä kyllä tilannut... Katselen laatikkoa usein ja haluaisin tehdä koruja. Mutta en vaan saa aikaiseksi.

5. Minun on hyvin vaikeaa nukahtaa, jos on meteliä tai valot päällä viereisessä huoneessa. Yleensä tykkäänkin, että mieheni tulee samaan aikaan nukkumaan, eikä jää "vilkuttamaan" telkkarin valoa. Mutta kun nukahdan, saa telkkarin ääntä laittaa huoletta suuremmalle ja vaikka valot päällekin. Silti herään 9 kertaa 10:stä, kun Santeri oksentaa...

6. Vartuin pikkukaupungissa ja halusin muuttaa sieltä pois heti kun vain mahdollista. Ja muutinkin 16-vuotiaana. En ole sitä sinänsä katunut, paitsi että olisi kannattanut täysi-ikäiseksi asua vanhempien luona. Mutta hienoa se oli! :) Silti vuosia myöhemmin harkitsimme kotikaupunkiini paluuta. Toisaalta nyt ajattelen, että onneksi emme muuttaneet sinne. Tällä hetkellä asumme vielä pienemmällä paikkakunnalla ja olemme onnellisia. :D

7. Usein avaan jääkaapin oven ja totean, ettei ole mitään syötävää. Ruokaa menee kuitenkin aivan hirveästi hukkaan. Siinä pitäisi petrata valtavasti. Tulee ostettua kaikenlaista, ilman suunnitelmaa mitä siitä valmistaisi.

8. Olen todella saamaton ihminen. Ajattelen asioita, että tuokin pitäisi tehdä, mutta en saa tehtyä. Olisiko tässä kuitenkin niin, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? :D Ikävä kyllä koti ei ole siivottu, vaikka olen sen usein ajatellut tehdä...!

Tulipa pitkä juttu. :0