Sain jo viime viikolla erittäin jännittävän kirjeen, mutta postaus jäi myöhemmälle. Piti ensin salaiselta ystävältäni selvitellä, onko kirje häneltä! Onneksi hän oli laittanut aiemmin sähköpostia, muuten olisikin ollut hankalaa saada yhteyttä. Kirjeen sisältö ei ihan selkeästi ollut SNY-postia, mutta käsiala oli mielestäni samaa, kuin helmikuun paketin päällä. Enkä tietysti oikein muutenkaan odottanut mitään tällaista postia muualta.

1329749468_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- erilaisia värikkäitä kartonkeja

- oranssi nappi/pilleri teipattuna paperille

Mukana oli vain viesti: "Tällainen vihje löytyi vapaasti juoksemassa..." Kartongeista tuli tietenkin heti mieleen korttiaskartelu ja nättejä ovatkin siihen tarkoitukseen! Nappi voisi olla johonkin värjäykseen värinsä puolesta? En tiedä vielä enempää, koska minua pidetään jännityksessä. :) Ystäväni ohje oli vain olla tekemättä näillä vielä mitään. Kuulen siis varmasti lisää piakkoin. Jännittävää! :)

Paikallislehdessämme oli juttua erään yhdistyksen naisista, jotka olivat neuloneet pikkuisia sukkia ja tumppuja vastasyntyneille vauvoille lahjoitettaviksi neuvolaan. He kehottivat jutussa muitakin ihmisiä lahjoittamaan lähiseutunsa neuvoloihin vaatetusta pikkuisille. Siitä innostuneena kokeilin tehdä vauvalle tumput. Itselläni kun ei ole lapsia ja muutenkin hyvin vähän olen vauvojen kanssa tekemisissä, ei ole koon sopivuudesta tietoa. Enkä vielä tiedä edes vienkö nämä neuvolaan, mutta tulipa kokeiltua tämmöistäkin. :) Mukavat ja todella nopeat tehdä!

1329749059_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työ: lapaset vauvalle

Lanka: Novita Wool 580

Puikot: 3

Menekki: 13 g

Ohje: omasta päästä

Maxi ei juuri välitä kuvaamisesta... Tosin hän katsoi kyllä sukat kun ne tuohon laitoin, mutta jatkoi unia lähes välittömästi huomattuaan tunkeilijan vaarattomaksi. :) Tumput ovat yhtä suuret, vaikka kuvassa näyttävätkin eri kokoisilta.