Kokeilin eilen hieman askartelua saamistani uusista kivoista jutuista. Sain vaivalla kaksi korttia tehtyä, mutta ei niissä ole mitään esiteltävää. Ovat kuin lapsen tekemiä... Olin tosi pettynyt, kun en osannutkaan. No, tarvikkeita on niin paljon, että enköhän kokeile vielä uudestaankin. Liimapistoolin käyttö oli aika hankalaa ja erilaisia papereita olisin kaivannut lisää. Ei ollut kuin korttikartonkeja. Ja ensi kerralla täytyy askarrella suljetun oven takana, koska Iivari oli älyttömän kiinnostunut kaikista tarvikkeista...! ;)

Kuvahaaste etenee uudella aiheella. Ei liene ihmeellistä, että suosikkikuvani on kissoista. Yleisesti pidän kovasti haukottelukuvista, koska kissa on niissä niin hassun näköinen. Myös Maxi ja Santeri yhdessä lähekkäin ovat herttaista kuvattavaa. Kumpaakin aihetta olen kuitenkin jo julkaissut, joten tämmöinen "taidekuva" pääsee tällä kertaa julkaistavaksi.

1331481276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pidän erittäin paljon auringon tuomista kuvioista ja sävyistä kuvassa. Maxi on valtavan kaunis kissa, joka pääsee oikeuksiinsa hyvässä valossa. Hän on vain niin täydellinen! <3 Kuva on otettu 2008 vuokra-asunnossamme, jossa asuimme hetken ensimmäisen omistusasuntomme myynnin jälkeen. Emme päässeet heti tänne omakotitaloon muuttamaan, kun edellinen meni oletettua nopeammin kaupaksi. Vuokra-asunto oli kyllä todella mukava, vaikkakin pieni. Siinä näki hyvin, miten vähään mahdumme tarvittaessa. :)

 

Kuva 1: Omakuva
Kuva 2: Suosikkitavara
Kuva 3: Perheenjäsen
Kuva 4: Harrastus
Kuva 5: Vanha kuva
Kuva 6: Teema "vihreä"
Kuva 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Kuva 8: Suosikkikuva
Kuva 9: Päivän asu
Kuva 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Kuva 11: Hullua
Kuva 12: Arkeni
Kuva 13: Teema “valo”
Kuva 14: Talvikuva
Kuva 15: Rakkaus
Kuva 16: Mustavalkoinen omakuva
Kuva 17: Hetki
Kuva 18: Tunteet
Kuva 19: Täällä minä asun
Kuva 20: Teema “erilaiset”
Kuva 21: Kun olin pieni
Kuva 22: Tästä olen riippuvainen
Kuva 23: Kesäkuva
Kuva 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Kuva 25: Kaikessa kiireessä
Kuva 26: Tämä naurattaa aina
Kuva 27: Teema ”kaksi”
Kuva 28: Sää
Kuva 29: Uusin kuva minusta
Kuva 30: Valinnainen kuva