Hups, kahden viikon postaustauko! Itse asiassa saman verran taitaa olla taukoa myös käsitöistä. Aloitin erästä osista koottavaa työtä. Tykkäsin tehdä sitä ja työ edistyi aika mukavasti. Lopussa huomasin ison virheen, joka vaatisi yhden kappaleen purkamista. Masennuin, koska en jaksa purkaa enkä toisaalta tehdä uutta palastakaan. :( Kaikki käsityöt jäivät siis hetkeksi. Luova mietintätauko ehkäpä? Lisäksi on jonkinlainen ähky, kun on useita upeita ohjeita säästössä. Tahtoisin toteuttaa useimmat niistä, mutta en oikein tiedä mitä aloittaisin seuraavaksi. Ehkä joku keväinen juttu olisi kiva. Tarvitsisin myös kivan huivin kevättakin kaveriksi. En vain "uskalla" aloittaa isoa huivia, kun en löydä sopivaa mallia ja/tai sopivaa lankaa. Yksi kiva olisi, mutta pelkään ettei se riitä mihinkään. Eikä sitä saa lisääkään. En ole tehnyt hienoja huiveja, niin en osaa arvioida langan menekkiä.

Uusi Modakin oli täynnä kivoja ohjeita. Kun vaan osaisi päättää, mitä tekisi! Niin ja ne tilaustyöt... Jos joskus saisi nekin tehtyä. Kuvahaastekin on hautautunut, koska en ole löytänyt sopivaa mustavalkoista kuvaa itsestäni.

Piristystä koin kuitenkin tänään SNY:n kautta. Hän vihjaisi eilen sähköpostilla, että paketti on tulossa. Ja niinhän se tänään odotti kotona, kun tulin töistä! :)

1334949650_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketti ei ollut kovin iso, joten yllätyin suuresti sinne mahtuneesta tavarapaljoudesta:

- 3 kerää Marks&Kattens Eko-puuvillalankaa (uusi tuttavuus, erityinen kiitos kun lähetit ekologista! <3)

- vihko

- sakset-avaimenperä (miten suloinen!)

- alleviivaustussi

- kynä

- pieniä tarralappuja

- muistio

Erinomaisia ideoita kaikki! Yllätyin sisällöstä paljon. Hienosti löysit minulle tuntematonta lankaa ja otit huomioon ekologisuuden, jota tykkään suosia. Hauska idea tämä "merkkausaihe"! Todella tarpeellisia juttuja kaikki. Erityisen ihastunut olin kuitenkin avaimenperästä, ihana! <3 Paljon kiitoksia kivasta paketista ystäväni!