Taas aloitin työn jo eilen, mutta kone oli jo kiinni niin päivitys jäi tähän päivään. Tänään en taida enää jaksaa/ehtiä uutta aloittaa, kun pitäisi mennä jo melkein nukkumaan ja vielä suihkuunkin... Aloitin siis Päivänpaiste-neuleen, joka on ensimmäinen neuleeni. Nro 4 puikot tuntuivat hieman suurilta, mutta eiköhän se tuossa mene. Saa nähdä mitä tästä tulee, kun tuo jatkuva sileän neulominen on aika puuduttavaa... Tai oikea vielä menee, mutta nurjaa on tylsempi neuloa. Olin vielä kunnianhimoisesti suunnitellut KyJy-listalle pari muutakin neuletta...! :D Katsotaan, listahan elää ja kehittyy tässä haasteen edetessä. Töitä pitäisi vaan saada enemmän alulle, kun päivät kuluvat. Huomenna pitäisi mennä kesäteatteriin, joten silloin ei ehkä ehdi aloittaa. Riippuu työpäivästä... On ollut tosi rankkoja päiviä tälläkin viikolla, eikä helle helpota oloa yhtään.

Eilen sain valmiiksi myös jonkun aikaa tekeillä olleet lapaset. Sain idean kuvata lapaset ja kissan yhdessä, mutta Iivarin silmät jäivät ruman värisiksi. En saanut niitä nyt ainakaan muokattua, kun en jaksanut perehtyä kuvankäsittelyn saloihin. Näkee lapaset ainakin. :)

1309283672_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työ: Ailin lapaset

Lanka: Novita 7 veljestä

Puikot: 3

Tehty: kesäkuu 2011

Menekki: 93 g

Ohje: Täältä

Kenelle: itselle

Malli on erittäin helppo ja mukava neuloa. Tosin taas kerran onnistuin livauttamaan virheen työhön... Neuloin oikeaa yhden puikon, vaikka piti tehdä nurjaa. Nooh, se näkyy todella vähän. Jostain syystä tarkoista muistiinpanoista huolimatta lapasista tuli myös hieman eri kokoiset, mutta eipä sekään käyttäjää haittaa. Peukaloon neuvottiin sama kavennusmalli, kuin lapasen kärkeen, mutta en oikein pidä siitä. Kärjessä se menee, mutta peukalosta tuli mielestäni aika hassu. Pidän eniten pyöreästä kavennuksesta. Näitäkin voisi tehdä jatkossa lisää, mutta ei heti perään samanlaista työtä. Meni siinä kuitenkin sen verran aikaa! :) Ajattelin myös tehdä samalla kuviolla pipon. Lapaset ovat melko paksut, joten varmaankin myös lämpimät. On mukavaa varautua ensi talven pakkasiin näin helteen aikaan!