Vuosi vaihtui rauhallisesti kotosalla. Olemme molemmat vielä vähän flunssaisia, niin ei ihmeitä halunnutkaan tehdä. Kävimme saunassa, söimme hyvin (paistettuja perunoita, nakkeja ja perunasalaattia) ja katselimme ulkona raketteja. Itse emme ostaneet yhtään räjäyteltävää. Ihan hyvin näkyy muidenkin ampumat kotipihasta. Viikko on mennyt kotona tautia parannellen, josko tänään jo pääsisi kauppaankin. :)

Eilen illalla alkoi tehdä mieli lättyjä ja eikun toimeksi vain! En ole tehnyt niitä pitkään aikaan ja nyt ensimmäistä kertaa onnistuivat todella hyvin! :) Sain lämmön kohdalleen ja yksikään lätty ei palanut. Ehkä parasta oli kuitenkin se, että muistin kokeilla Tupperwaren UltraPlus-vuokaa valmiiden lättyjen säilytykseen. Se oli huippuidea! Vielä reilun puolen tunnin paistelun jälkeenkin lätyt olivat kuumia. Rapeita ne eivät olleet, mikä oli pieni miinus. Muutenkin maku ei ihan ollut paras mahdollinen, mutta kermavaahdon kanssa maistui hyvältä. Itse otin myös pakkasesta pensasmustikoita kyytipojaksi, kun ei oikein ollut hilloa.

1325458350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämähän ei ole ruokablogi, niin ei ole hienosti katettu eikä kermavaahtoakaan... Tässä on itse asiassa tähteeksi jääneet lätyt jäähtymässä. :)