Kylläpä tuntuu viileälle sisälläkin, vaikka ihan normaali lämpötila onkin! Ulkona oli aamulla -18 eli ei kovinkaan paha. Muualla ollut huomattavasti kovempia pakkasia. Kissoja on vaikeaa saada takan luota muualle. :) Maxilla ja Iivarilla löytyi sopu takan päällä, kun mahtuivat molemmat sinne.

Tein korvapuusteja ja pikkupullia jonkun aikaa sitten, herkutellaan niillä tähän väliin:

1326753601_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sattuu juuri päällä näkymään versioita, joissa ei ole sokeria päällä mieheni vuoksi. Itse haluan päälle paljon sokeria, on siellä niitäkin pullia! :) Tuo Tupperwaren kulho on niin ihanan värinen, oikein hehkuu kuvassa.

Osallistuin Facebookissa tempaukseen, jossa luvataan tehdä kolmelle ensimmäiselle kommentoijalle jotakin mukavaa omin käsin tämän vuoden aikana. Kolme ystävääni vastasi siihen ja yhdelle pitäisi tehdä pipo, kahdelle villasukat. En ole vielä aloittanut, kun puikoilla on itselle unisukat. Hmm, ei siis vieläkään KyJyjä...! En oikein tiedä, mitä teen niiden kanssa. Toisaalta haluaisin kovasti saada ne valmiiksi, mutta nyt on tullut kaikkea muuta mukavaa tekemistä. Ja tosiaan mieheni heitti tärkeän ohjelappusen roskiin, johon olin merkannut kohtia meneillä olevista töistä. En oikein tiedä joistakin, missä mennään. :( Osan ohjeetkin jopa ovat hukassa, joten en osaa ollenkaan ruveta tekemään. Lisäksi huono ominaisuuteni on tehdä ihan erilaista käsialaa pitkän tauon jälkeen. Yritän olla ottamatta paineita töistä, mutta tuollahan ne komerossa huutelevat. Ihania lankoja on keräkaupalla, joista haluaisi tehdä kaikkea. En oikein osaa tarttua mihinkään KyJy-työhön, mikään ei erityisesti houkuttele. Enpä tiedä mitä tekisin...!