Katselin listaani ja aloitettuja töitä ja huomasin, että tosi moneen työhön tarvitsen samat puikot, kuin on jo käytössä. Hmm... Piti siis keksiä jotain virkattavaa, joka on niin paljon helpompi jättää kesken. Aloitin yöllä Flip Flopista säilytyskorin siis. Etsin netistä ohjeita Flip Flopiin, mutta ei löytynyt oikein mitään. Se on kuitenkin jämäkkä lanka, josta voisi tehdä jonkun kivan vaatteenkin, mutta edes Novita itse ei tarjoa kuin muutaman hassun ohjeen. Lehdessäkin oleva poncho hieman kiinnostaisi, mutta lankaa ei ole kuin yhteensä sopivasti. Samaa väriä ei ole tarpeeksi. Ja olenhan aloittanut jo kaksi ponchoa, joten ehkäpä joku muu työ olisi parempi... Matto toisaalta kiinnostaisi, mutta siihenkin tarvitsisin lisää lankaa. Haluaisin niin kovasti vihreää Flip Flopia, mutta eihän sitä enää mistään saa. :( Olin iloinen, kun sain käsiini vanhempia Novitan lehtiä, mutta sitten surullinen, kun niissä oli niin paljon ihania lankoja, mitä ei enää saa mistään! Snif.

Ehkäpä keksin isoäidinneliöstä jonkun työn, se on kivaa virkata. Hmm, Flip Flop voisi käydä siihenkin...? Varastossa on ainakin valkoista, lilaa, mustaa ja pinkkiä niin saisi useampaa väriäkin. Pitääpä kokeilla! :)

Jossain blogissa näin ihanat kissasukat ja sitten haeskelin ohjetta niihin. En löytänyt, mutta ihania muitakin kissasukkia kyllä. Innostuin siitä sitten kokeilemaan, osaisinko itse suunnitella kivan kissan. Pari mallia teinkin eilen, mutta ei niistä niin hienoja tullut, kuin piti... Hienosäätöä vielä, niin ehkä onnistun! :)

Tutkiskelin taas suunnittelemieni töiden ohjeita ja huomasin, että Roosa-huiviin tarvitaankin pyöröpuikot. Olin varannut suorat puikot... No se taitaa mennä uusiksi, koska en saa pyöröillä olevaa toista huivia millään valmiiksi ennen elokuun alkua. Eipä tuo mitään, kun useampi huivikin on jo tekeillä. Mietin myös mahdollisuutta tehdä säärystimet lyhyillä pyöröpuikoilla...?