Eilen postilaatikosta löytyi taas mukava paketti. Mutta hieman mysteerinen kuitenkin samalla! Käsittääkseni kyseessä on välimuistaminen, paljastusta ei ollut mukana ja kortissa luki Hyvää itsenäisyyspäivää! Ja pakettikin oli kovin sininen, teeman mukainen. :) Katsokaapa:

1322810036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketissa oli:

- Lumoavat lahjapaketit -kirja (Espen Markussen)

- karkkia

- vaaleansinistä paperinarua

- tummansinistä ihanaa tähdin koristeltua nauhaa

- kortti

Santeri pääsi poseeraamaan paketin sisällön kanssa. :) Kirjassa oli kivoja ideoita ja nauhat innostavat askartelemaan. Kirjasta muuten sellainen erikoinen juttu, että kun sen käteeni sain koin hauskan tuntemuksen. Kirjan kannessa on nimittäin paketti, jossa lukee kortissa Annalle. Se on vieläpä niin aidon näköisesti kirjoitettu, että piti oikein ihmetellä. Toinen nimeni on nimittäin Anna! :D Miten sattuikin. Kiitos taas kivasta paketista ystäväni! :)

Kissoja kiinnosti paketin sisältö niin paljon, että kaikki tulivat katsomaan:

1322810332_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maxi oli erityisen kiinnostunut kirjasta ja kävi sen päälle heti makoilemaan. :) Hän aina tykkää olla jonkun alusen päällä eikä paljaalla lattialla. Mamman käsityökorikin on päässyt parempaan käyttöön, kun ei käsitöitä ole nyt esillä:

1322810467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen oli rankka päivä enkä jaksanut käydä koneella enää illalla. Aamulla heräsimme aikaisin ja lähdimme sairaalaan. Ensin oli ohjelmassa verikokeet ja sydänfilmi. Sitten anestesialääkärin puheille. Suunnittelimme lääkitystäni ja kävimme läpi yleisiä ohjeita. Lopuksi kävin vielä sairaanhoitajan luona ja sain kirjalliset ohjeet sekä reseptin napapiikkejä varten. Harjoittelin myös pistämistä. Sinänsä ei kuullosta paljolta ohjelmalta, mutta klo 10 aikaan lähdimme ja klo 16.30 olimme kotona. Että koko päivä siinä meni. Kävimme tosin kotimatkalla kaupassa ja apteekissa, tai oikeastaan kahdessa apteekissa, kun ensimmäisessä ei ollut napapiikkejäni. Kotona sitten söimme ja menimme nukkumaan. Ei voi varmaankaan sanoa, että päikkäreille menimme, kun kello oli tosiaan jo yli viisi. :) Mieheni ei nukkunut paria tuntia kauempaa, mutta itse heräsin vasta puoli yhdeltätoista!! Eli kevyet 5,5 tunnin unoset...! :0 Olihan päivä myös henkisesti raskas, kun kuuli tarkemmin leikkauksesta. Niin, leikkaus on siis ensi keskiviikkona!! Huh, jännittää aika lailla. Varsinkin, kun anestesialääkäri sanoi, että aina pitää varautua nukutukseen, vaikka puudutuksessa leikkaus tehdäänkin. Toivottavasti ei tarvitse nukuttaa!

Illalla herättyäni söin hieman ja katselimme telkkaria. Ajattelin kyllä, että tulisin laittamaan tämän päivityksen, mutta en vain jaksanut. Itse asiassa väsytti heti nousemisen jälkeen ja ajattelinkin, pitäisikö mennä yöunille saman tien. :) Hurahtihan se siinä puoli kolmeen, ennen kuin menimme nukkumaan. Näin kamalaa painajaista, jossa zombit hyökkäsivät...! Johtui varmaan elokuvasta, jota katsoimme ennen unia. Vaikka se olikin huono zombi-leffa. :)

Leikkauksen jälkeen lauantaina on meno Turkuun. Vähän jännittää, onnistuuko se. Mutta toisaalta, miksei onnistuisi. Käteen tulee sidos muistaakseni viikoksi ja kipuja tietysti on, mutta jos suinkin jaksan niin menemme reissuun. Hotelli on varattu ja ohjelmassa on mukava sukutapaaminen. En päässyt serkkuni häihin marraskuussa, joten olisi kiva nähdä sukua. Kesällä viimeksi näimme serkkutapaamisessa.

Nyt vain peukut pystyyn, että ei tule esteitä leikkaukselle ja että kaikki menee hyvin! :)