Olen tehnyt käsitöitä tosi vähän viime päivinä. Syynä sairaslomani eli kipeä ranne. Vaikeuttaa huomattavasti neulomista/virkkausta! :( Siksi ei ole tullut valmistakaan.

Olen lueskellut todella paljon uusia, mielenkiintoisia blogeja ja saanut niistä hyviä vinkkejä sekä käsitöiden saralla että reseptejä. Olen kokeillutkin pikapullaa ja makoisia vadelma-muffinsseja. Molemmat olivat hyviä! Kuvia en tosin ottanut... Muffinsseihin kuului kuorrutus, mutta ne olivat hyviä ilmankin ja se jäi tekemättä. Myös taikina oli aivan ihanaa jo ilman vadelmiakin, josta keksin heti kokeilla myöhemmin ilman vadelmia ja ehkä myös kakkupohjana kävisi... :)

Aloitin kansalaisopiston jumpan, joka tuntui pidemmän tauon jälkeen aika rankalta. Lonkat ovat olleet tosi kipeät sen jälkeen! Ensimmäinen tunti oli viime maanantaina, jonka jälkeen heti manasin miehelleni, etten mene sinne enää!! Kaikki oli huonosti, pisteenä iin päällä tuo ranteeni, joka esti tekemästä joitakin liikkeitä. No katsotaan nyt sitten ensi viikolla, menenkö... :)

Ensi viikolla on edessä myös kuntoutus. Odotan sitä innolla! Viime kerta oli toukokuussa, joten aikaa on vierähtänyt. Meillä on todella mukava porukka, joten henkinen puoli kuntoutuksessa on myös tärkeä. Mietinkin ensin, voinko mennä sinne käteni takia, mutta eihän sitä väliin sovi jättää. En sitten tee kättä rasittavia juttuja, vaan jotain muuta.

Tahtoisin huomenna (tai no tänään, kellohan on jo näköjään yli puolen yön) mennä kaupoilla käymään. Pitäisi katsella SNY-pakettia kasaan, samoin kuin Käsityökaveri ja Kierrätyskaveri -paketteja. Ja SNY-emolle Pikku-Enkeli-paketti. Ja eräälle lapselle joulukalenteri-yllätys... On paljon hankittavaa! :)

1315520177_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskeneräisiä töitäni. Takana patalappu, valkoinen palmikko piti muodostua kesäkassiksi ja toinen pinkki Rinsessa-kämmekäs valmiina. Iivari koittaa auttaa! :)