Mieheni kävi tänään kaupassa ja sieltä soitteli, että minulle on "joku paketti". Arvasin kyllä heti mistä on kyse, kun en ole nyt mitään tilannutkaan. Ja oikeaanhan tuo arvaukseni osui! Jännittävästä paketista löytyi:

1321635182_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- vyyhti aivan ihanaa lankaa! Siis niin upea väri, juuri minun värit! <3 Ja mikä parasta, lanka on värjätty kasviväreillä! :D

- tiskirätti kauniilla kuvalla

- punaisia massapalloja

- kortti

Kynttelikkö ei siis ollut mukana... ;) Ja huomatkaa, edellisessä paketissa saapunut upea liinakin on päässyt arvoiselleen paikalle ruokapöydälle! :)

Lankaa en voi tarpeeksi ylistää. Kerrassaan upeat värit, ihanaa! <3 Tuntui myös pehmoiselta kädessä. Ja kasveilla värjätty, miten mielenkiintoista! Olen kovasti kiinnostunut langan värjäyksestä ja haluaisin sitä itsekin kokeilla. Kiinnostaisi kovasti tietää, millä kasvilla näin kauniin värin mahtaa saada...?

Myös rätti oli kaunis ja massapallot hauska lisä. Heti paketin avattuani sain idean, mihin niitä käyttää. :) En itse asiassa ollut tiennyt niitä tarvitsevani, mutta idean saatuani tajusin, että juuri nehän minulta puuttuivatkin. Ja kaunis kortti vielä pisteenä iin päälle. Hienoa, ystäväni! Upea paketti kaikkinensa. Lämpimät kiitokset Sinulle! Ja iso halaus. Jännityksellä odotan seuraavaa pakettia, kuka lähettäjäksi mahtaa paljastua. Yhtään en edelleenkään tiedä, enkä haluakaan tehdä salapoliisityötä.

Rentouttavaa viikonloppua!