...sitten aikanaan! Kävelin taas hakemaan postia ja iloinen yllätys eli joulukuun salainen paketti odotti laatikossa! :) Kuinka ollakaan, että useasti juuri silloin on paketti tullut, kun haen sen kävellen... Oli mukavan kepeä askel kotimatkalla.

Mutta jännitys ei sitten vielä loppunutkaan... Vähän tätä epäilinkin, mutta eihän tässä ole kuin hiukan reilu viikko aattoon enää! Hieno paketti siis paljastui pussista:

1324051029_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kortissa "Avataan jouluaattona!". Kyllä minä jaksan odottaa! Saan ainakin yhden joululahjan sitten... ;)

Itse asiassa avasin jo yhden joululahjan tai ainakin pikkujoulupaketin. Nimittäin käteni! :) Sisältä paljastui 9 tikkiä. On siitäkin kuva, mutten viitsi tähän laittaa... Alkaa joku lukija vielä voimaan pahoin. :) Jonkun verran on vielä kipuja ja särkylääkettä olen syönyt, mutta tosi paljon edistystäkin on tapahtunut. Käsi toimii koko ajan paremmin, sain jopa pyykit narulle ja pystyn itse pukemaan. Maitopurkin avaaminen on edelleen vaikeaa. Purkkeja en saa ollenkaan auki. Kädellä ei pysty käyttämään voimaa eikä saakaan. Tikit poistetaan 21.12. Olen nyt käyttänyt haavan päällä rasvalappua suojaamassa.

Toipuminen sujuu siis oikein hyvin ja ilolla odotan hetkeä, kun pääsen tarttumaan viimeinkin puikkoihin! :) Onhan tässä jo yli 3 kuukautta tullut kärvisteltyä...