Kävelin taas eilen hakemaan postin. Katsoin laatikkoon, jossa oli vain MeNaiset ja pieni kirje! Olipas laiha postipäivä, ajattelin. Otin postit ja sitten huomasin, mikä mukava kirje olikaan kyseessä! En tosiaankaan odottanut enää tässä kuussa salaista postia, kun yhden välimuistamisen ja marraskuun paketin olin jo saanut. Mutta niin vain oli mukavan pullea kirje ystävältäni. Siivitti kotimatkaa kivasti. :)

1322192522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

- Muumit joulukalenteri

- käsin tehty enkelikoriste

Ihana sisältö! Tykkään Muumeista, vaikka en mitenkään erityisesti niitä kerää. Äitini on todella fanaattinen Muumien ystävä, joten heti tuli mieleen hänelle näyttää tätä. :) En itse ole nähnyt tämmöistä kalenteria missään, mukava yllätys siis. Ja itse asiassa kalenteri on avattava kortti. Enkeli on myös todella suloinen! Heti tuli mieleen, että jotain vastaavaa saattaisi itsekin saada aikaiseksi... :) Oliko enkeli Sinun tekemäsi?

Lämmin kiitos ihanasta kirjeestä ystäväni! :) Saa nähdä, miten viikonloppu menee. Maanantaina on kauan odotettu poliklinikkakäynti, jossa ilmeisesti selviää myös leikkausaikani. Jännittävää...! Mukavaa viikonloppua! :)