Valmista työtä ei edelleenkään ole esiteltäväksi, joten pitää keksiä muuta. Kuten esimerkiksi aivan valtavan suuri lankaostokseni! :) Taisin käydä Ainoussa Orivedellä jo kuukausi sitten, mutta nyt aiheiden puuttuessa esittelen saaliini. Kauppa lopettaa toimintansa ja loppuunmyynti kestää muistaakseni toukokuun loppuun. Käydessäni valikoimaa oli vielä aivan valtavasti, siksi kai sekosinkin ja ostin näin paljon...! ;) Mutta kun halvalla saa... Puoleen hintaan siis suurin osa! :b Kirjavat langat vasemmalla olivat muistaakseni valmiiksi hinnoiteltuja, eli ei puoleen hintaan. Mutta muut -50%!

1337246760_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitään erikoisia suunnitelmia ei ollut, sen takia oli taas kerran hankalaa päättää määristä. Useimpia otin kuitenkin monta kerää, jos vaikka jotakin isompaakin saisi aikaiseksi. Yleensä kun tuppaan ostamaan sen kerän, pari eikä niistä saa mitään kivaa aikaiseksi sittenkään.

Sitten muutama linkkivinkki. Jos/kun olet Novitan sivuilla käynyt ja/tai Facebookissa, olet varmaankin huomannut tämän jutun jo. Minusta erittäin hyvä juttu, eikä pelkästään neulovasta miehestä kertovana! :) Käyhän lukemassa.

Ja mukaan auttamaan pääset osallistumalla Hyvän mielen sukkien neulomiseen. Eiköhän sitä itsekin saa yhdet tehtyä jouluun mennessä! :)